သင့် အီးမေးလ်လိပ်စာကို ဖြည့်သွင်းပြီး တင်သွင်းပါ၊ စနစ်သည် သင့်အကောင့်နှင့် ဆက်စပ်ဒေတာအားလုံးကို အပြီးအပိုင် ဖျက်ပစ်မည်ဖြစ်သည်။
အောင်မြင်စွာ တင်သွင်းပြီးနောက် သင့်အကောင့်နှင့် ဆက်စပ်သတင်းအချက်အလက်အားလုံးကို 3 ရက်အတွင်း ဖျက်ပစ်မည်ဖြစ်သည်။